Annatko pillua vaimo vieraissa

annatko pillua vaimo vieraissa

oli juuri saanut. Avasin laukkuni ja otin esiin mukaan varaamani asusteet. Sanoin hänelle heti: Mä haluan nähdä, kun noi kaksi miestä nai sua. Rintojen kimpussa ollut mies nousi polvilleen sängylle. Tehdänkö niin, että sä menet ravintolaan edellä, ja mä seuraan sua perässä?

Vaimo vieraissa sivu: Annatko pillua vaimo vieraissa

Autojen vålissä vaimoni ja minulle tuntematon mies suutelivat. Paina se sisän paljaana, mutta älä laukea, vaimoni huohotti. Asiakaspalvelu, digipalvelut (09) 156 6227, painettu lehti (09) 156 665, avoinna mape 817. Katsoin Annaa kysyvästi, sillä en olisi millän halunnut enä tunkea mihinkän yökerhoon halusin mahdollisimman nopeasti vain sänkyyn vaimoni kanssa Anna mietti hetken ja vastasi että olisi kyllä halunnut vielä tanssimaan, mutta olkoon menneeksi. Vaimoni alkoi käsillän ja suullaan runkata miesten kyrpiä. annatko pillua vaimo vieraissa Tämä mies oli jo nähnyt, että vaimoni otti spermat suuhun ja työnsi valmiiksi kyrvän vaimoni suuhun lauetessaan. Vaimoni tuntui olevan mielissän tästä kommentista, mutta asia jäi siihen. Miehet juttelivat vaimolleni ja keskenän. Vaimoni riisui rintsikat, ja kun näin hänen upeat rintansa, en voinut olla ottamatta nänniä suuhuni, sen verran kiihottavan näköisenä se siinä nöpötti edessäni. Tulin takaisin Annan taakse ja painoin kivikovan kaluni vaimoni peppua vasten. Enä en voinut pidätellä, vaan laukesin. Sähköposti email protected, sähköposti (digi) email protected, vaihde (09) 15661, postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia. Hän lupasi tulla hyttiin ihan näinä aikoina. Vaimoni nukahti ilmeisen tyytyväisenä pian kainalooni. Heitin äkkiä laukut pois sängyltä ja menin itse vessaan piiloon jättäen oven hieman raolleen. Huora kiittä ja kumartaa, mutta menkä nyt jo, vaimoni sanoi. Paljastin hänelle, mitä olin ajatellut.

Vaimo vieraissa sivu: Annatko pillua vaimo vieraissa

Vaimoni näytti juuri niin seksikkältä kuin olin toivonutkin. Niin minäkin olisin varmasti katsellut, jos vaimoni olisi minua vastaan kävellyt tiukka t-paita pällän, jossa hänen kohtalaisen isot rintansa tulivat upeasti esiin. Lähdimme sopimuksemme mukaisesti kohti laivan yökerhoa, vaimoni edellä ja minä heti kohta hänen perässän. Tuntui, ettei vaimoni saanut millän tarpeekseen. Siispä jatkoin omaa nautiskeluani ikkunan takana. Vaimo alkoi tuhertaa itkua syystä, että pelkäsi pamahtavansa paksuksi mustasta miehestä. Näin, ja melkein tunsin, kuinka vaimoni pyöritteli peppuaan miehen käsittelyssä, koko ajan kuitenkin suudelmin toisiaan hamuten. Ilta sujahti varsin nopeasti, varsinkin kun aikaero ja matkaväsymys alkoivat painaa itselläni pälle. Olisihan se ihanaa, mutta nyt teidän kyllä täytyy lähteä, ja heti. Panin merkille, että vaimoni herätti kiinnostusta. Annan voihkeesta pätellen hän oli taas nousemassa kohti huippua ja tällä kerralla Petteri oli menossa myös. Ensin hän nuoli kielellän hitaasti pusseista kohti kärkeä. Tarkoituksena oli ollut vain maria service rakel liekki anal hetki katsella tuota melaa, mutta Petteri oli havahtunut Annan läsnäoloon nopeasti ja vetänyt vaimoni sänkyynsä. Vaimoni sanoi tulevansa vasta myöhän ja pitävänsä maanantain vapaata. Myöhemmin keskusteltuamme olemme pättäneet, että joskus vielä otamme tuon uusiksi. Suutelin häntä ja hiljaisella änellä hän alkoi kertoa miten oli pätynyt Petterin naitavaksi vielä aamullakin. Vaimoni sai hotellissa neekereiltä kyrpä "20 vuotta avioliittoa täynnä. Hyväilin hitaasti hänen vartaloaan, rintojaan ja suutelin kaulaa. Matkustelen usein, mutta kestoiltaan työmatkani ovat yleensä vain muutamia päiviä. Nousi itse ylös ja riisui nopeasti paitansa ja housunsa. Olin niin kiihottuneessa tilassa nähtyäni, kun nuoret vieraat miehet nussivat vaimoani. Enkä myöskän tuota läpinäkyvä paitaa. Nyt kädet taitelivat jo hameen hakasella ja vetoketjulla. Nousin ylös ja vedin Annan myös ylös sohvalta. Niin vaimoni lähti kohti pöytänsä. Hän nieli melkein kaiken, mitä minulta tuli. Valitettavasti teidän täytyy nyt heti lähteä, vaikka lisä haluaisinkin.

0 ajatusta “Annatko pillua vaimo vieraissa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *